2624

5 речей, які Ісус сказав би гей-спільноті


У наш час, поширене безліч думок про гомосексуальність, але скільки з них натхнені ідеями з Євангеліє? Представляємо вам нашу версію списку 5 речей, які Ісус би сказав, будь Він серед нас.

5 речей, які Ісус сказав би гей-спільноті

В наш час існує багато різноманітних думок про гомосексуальність, деякі з них черпають натхнення з Євангеліє. До вашої уваги cписок з п'яти речей, на нашу думку, Ісус би сказав, якби був живим.

В новинах та в інтернеті, на форумах, мибачимо багато суперечок про контроверсійність одностатевих шлюбів та "традиційни цінностей". Але як би висловився Ісус з цього приводу? Як би ставився Він до гея або лесбійки? Якщо зазирнути в Святе Письмо, все стає чітко зрозумілим.

1. Я люблю тебе.

Поміж політичних референдумів, людей з транспорантами у кричущому натовпі загубилося просте послання Ісуса про любов до нас. Ніколи не сумнівайтеся у Його безмежній любові до вас. Ісус любить вас такими якими ви є, а не якусь майбутню версію вас. У Його любові немає особливих вимог або умов. Навіть якщо ви зненавидите Його, Він любитиме вас і бажати усього найкращого. Любов - основа усього, що Ісус навчає. На жаль, Його меседж про любов та повагу позабутий тими, хто радше висловить думку, аніж змінить себе. (Іоан 3:16; 1 Іоан 4:8-10; Романс 5:8; Псалми 86:15).

2. Я розумію самотність.

Ісус знає, що таке відчувати себе ізгоєм. На превелике здивування, релігійні лідери не просто не дружили з ним, а навіть ненавиділи Його. Вони постійно намагались вбити Його, привселюдно осоромити. В решті-решт, вони приєднались до влади місцевих політиків та вбили Ісуса на очах у радіючого натовпу. Бути відторгненим - боляче. Навіть родина Ісуса відвернулась від нього, вважала Його божевільним, ви також мабуть це відчуваєте. А в момент, коли Ісус найбільш потребував у допомозі своїх друзів - ті Його покинули.

Можливо ви теж відчуваєте себе відторгненими суспільством та/або церквою, і цей щоденний диск вас пригнічує. Ісус розуміє. За кожну відторгнену людину, в Нього серце кров'ю обливається. Ісус хоче тебе в своїх обіймах і дати тобі знати, що Він любить тебе. З Ісусом в тебе є дім, ви належите Його, ви Його дитя. Не відмовляйтесь від Нього, тому що Він не відмовиться від вас.(Ісайя 53:3; Марк 3:20-21; Матвій 26:55-56; Матвій 27; Єзекіїль 18:21-23).

3. Я теж відчував спокусу.

Ісус відчував спокусу так само як і ми. Він не хоче, що ви соромились або відмовлялись від своїх бажань, почуттів, спокус. Він зіштовхувався з тими ж проблемами, ходячи по Землі. Він ніколи не одружився, і щоденно відчував на собі тиск і спокусу у всьому, що можна уявити. Деяким людям подобається прикидатися, начебто все ідеально в їх житті, начебто їм ніколи не доводиться боротися з проблемами, але вони брешуть. Ісус був ідеальним, але і Він відчував спокуси. Він боровся з бажанням втекти від плану свого Батька на власне життя.

Він розуміє через що ви проходите. Якщо ви уважно читали Його біографію, то знаєте, як важко Його було. Але якщо ви йдете поруч із ним, слухаєтесь Його наказам, то знайдете величнішу нагороду, ніж можете собі уявити. ( Іуда 4:15-16; Іуда 2:17-18; 12:2-3, 7-11).


4. Я хочу більше тебе.

Бог створив шлюб та секс для вашого задоволення. Секс був створений під завітом шлюбу для чоловіка та жінки, і так було з давніх-давен. Усе інше є гріховним. Гріх - це не забавки, для багатьох не найприємніша тема для бесіди, але Ісус ніколи не ухилявся від зосередження на ньому уваги, тому що без розуміння гріха, наше життя з Ним розточується попусту. Можливо, ви думаєте що Ісус забирає у вас те, що приносить вам задоволення, але це не правда. Ісуса чітко визначив шлюб та секс в Біблії. бо бажає тільки кращого для вас.

Не звертайте уваги на політичні непорозуміння, людей з транспорантами у кричущому натовпі. Ісус хоче, щоб ви Його довіряли. Віра в те, що в Нього на вас добрі плани, віра в те, що Він бажає вам тільки найкращого. Перш ніж переконатися в щирості своїх почуттів, переконайтеся, що ви відкриті і довіряєте Його. (Матвій 19:4-6; Єфесянам 3:17-21; 1 Тимофій 2:4)

5. Я завжди поруч.

Ви можете не згоджуватись з Ісусом щодо сексу чи шлюбу, та Він ніколи від вас не відвернеться. Ви можете насолоджуватись життям, навіть якщо воно не відповідає заповідям Святого Письма. Ісус розуміє ваші хвилювання та вагання змінитися. Він не здається. Сторіччями, люди не погоджувались з Ним, кричали на Нього, проганяли Його, та Він терпеливо чекає. Ісус терпеливий, бо хоче щоб ви Його зрозуміли. Ісус хоче, щоб ви жили за Його планами на вас. Коли ви будете втомленими від свого шляху, Він буде поруч. Зверніться до Нього за поміччю, і Він буде поруч в ту саму хвилину.

Немає іншого на світі, як Ісус, такого ж вірного, постійного. Ісус бажає кращого для вас, і хоче, щоб ви прожили повне цікаве життя. Його не цікавлять суперечки, не потрібно Його змушувати вас робити те, чого ви не хочете. Ісус хоче, щоб ви зрозуміли: стосунки з ним - це найчистіше, найкраще що є на світі. Доки ви не зрозумієте цієї простої істини, Він терпеливо буде поруч, буде зазивати до себе.

Стаття є власністю NewSpring Church, копірайт © 2014 NewSpring Church. NewSpring існує задля інформування людей, далеких від Бога та вчить їх вченню Ісуса крок за кроком.

Джерело: Faithit.com

Тепер, завдяки Aperio Lux, ЛГБТ-портал можна читати на iPhone та iPad або підписуйтесь на Telegram канал @lgbtorgua

Підписуйтесь
на наші акаунти